Skip to content

Æblebukser

Æblebukseræblebukser detaljer

Forleden blev jeg færdige med disse små smækbukser. Der mangler bare at komme knapper i. Jeg leder stadig efter de rigtige til opgaven. Bukserne er syet af et gammelt dynebetræk, så de er dejligt tynde, hvilket jeg tænker er helt perfekt når vores lille sommerbaby skal have dem på. Jeg har applikeret tre æbler på, jeg er ikke helt tilfreds med applikationen, men al begyndelse er svær, som man siger. Og for at blive i klicheerne: øvelse gør mester. Jeg er heller ikke helt tilfreds med skridtet på buskerne. Jeg har syet dem efter et Minikrea-mønster. Jeg har før brugt samme mønster, hvor det samme skete. Jeg har prøvet at pille op og sy igen, men det bliver bare ikke bedre. Desværre. Men det ses nok ikke når der først er et par buttede babyben og en stor blenumse i.

2 Comments

  1. Faldt tilfældigvis lige over din blog og glæder mig til at følge med her fremover. Fint tøj du har syet til den lille ny i øvrigt.
    Håber du kigger ind forbi min blog også. Har bl.a. en give away lige nu, som du måske vil deltage i!?

  2. […] efter et Minikrea-mønster, og dem har jeg også syet to af til Magne da han var helt spæd. Se her og her. Bukserne er syet i sort fløjl med grå stjerner, og jeg syet en rød tittekant, rødt foer […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *