Skip to content

Babybluse med arbejdsmaskiner

Der var en lille rest stof tilbage fra en bluse jeg syede til Magne sidste forår. Kun lige nok til bulen på en lille babybluse. Jeg har givet den stribede ærmer, og orange ribrouleau i ærmer og halsåbningen. Ribben i halsåbningen fortsætter i den ene side, og her mangler jeg at få sat knapper i. Jeg synes den er blevet ret fin, og jeg kan godt lide at den stadig er lidt “babyet” i sit udtryk trods motivet med arbejdsmaskiner.

Jeg synes det er en ret smart måde at lave åbningen i blusen, og her mangler jeg altså lige at få sat knapper i . Men jeg vil gerne finde nogle trykknapper som er pænere end de metalfarvede jeg har nu. Jeg plejer at bruge Prym-knapper, da jeg har en tang til dem. Men jeg overvejer lidt at investere i en KAM-tang og KAM-knapper. Nogle der har gode erfaringer med farvede trykknapper?

8 Comments

  1. Hvor er den fin, rigtig sød halslukning:)
    Er den hjemmekomponeret?

  2. Hvor er det en sød bluse… ottobre igen, jeg bliver nødt til at holde det blad

    • Jeg har også først nu fået øjnene op for Ottobre-bladene, de er altså virkelig gode. Super modeller der er nemme at sy. Jeg plejer bare at låne mine blade på biblioteket – men drømmer om at investere i en hel del af dem 🙂

  3. Hvor er den bare sød. Sejt den er hjemme lavet

  4. […] politi og røvere på stoffet. Så måske bliver det i stedet til en bluse til Asger, i stil med denne her, med stribede ærmer og orange […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *