Skip to content

Rødt barselssæt med biler

Da jeg fandt ud af, at min søster var gravid, fik jeg lyst til at sy en masse småt babytøj til hendes kommende dreng (den tredje i rækken!). Især et sødt, matchende babysæt. For det første er det bare helt fantastisk hyggeligt at sy babytøj. For det andet er det en mulighed for at få brugt nogle af de mange små stofrester jeg har liggende. For det tredje er nogle andre muligheder for kombination af stoffer og mønstre med babytøj, som gør det sjovt at sy. For det fjerde er det lynhurtigt at sy babytøj – eller er det? Det er noget mere overskueligt at klippe et lille dragt ud i str. 56 end et par store bukser i str. 128, og man får hurtigt syet et par bukseben i str. mini sammen i forhold til et par voksenbukser, hvor man bliver ved og ved med at sy. Men mændgerne af ribrouleau og trykknapper gjorde mig lidt for hurtigt træt – særligt da jeg syede en slå-om body med drilske knapper. Derfor faldt valget også på en body med amerikansk åbning i stedet for slå-om modellen denne gang. Body med helt almindelig halsåbning er bare ikke god til de helt små synes jeg.

Babybukser er derimod utrolig taknemmligt at sy. De er hurtige at klippe og sy! Og mængden af stof er ret lille.Barselsæt med biler

Til det lille sæt hører også en hue. Det fuldender sættet på en ret nuttet måde synes jeg. Huen var relativt nem at sy – trods der også her var involveret en del ribrouleau. Jeg har aldrig prøvet at sy sådan en type hue før, men det var ret hyggeligt. Jeg synes dog den ser lidt stor ud, så måske kommer han ikke til at passe hele sættet på én gang, eller også har babyer bare virkelig store hoveder?

Hvis du også synes ribrouleauer kan være drilske eller du måske aldrig har prøvet det at sy ribrouleauer før, så kan du følge min vejledning: DIY sy ribrouleau på symaskine

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *