Skip to content

Babysæt med Lego

Syning af babytøj er en oplagt mulighed for at få brugt nogle af de små stofrester. Jeg elsker at få brugt mine stofrester til noget brugbart. Lego-sættet her var det første jeg syede til Asbjørn, mens han stadig var et lille frø i maven. Faktisk klippede jeg stoffet ud dagen inden vi skulle til nakkefoldsscanningen. Intentionen var at sy det sammen den efterfølgende aften, men da resultatet fra scanningen ikke var udelukkende positivt blev det sat lidt på pause. Det var først da vi fik svar på prøverne fra moderkagebiopsien, og (næsten) al bekymring forsvandt, at jeg fik lyst til at genoptage syningen. Der var noget ekstra hyggeligt over at klæde Asbjørn i det tøj jeg syede, mens han var i maven, og vi endnu var spændte på at møde ham og finde ud af hvordan livet med tre børn blev. Nu er han (for længst, føles det som) vokset ud af tøjet. Det her sæt består af en lille bluse med knapåbning, så der ikke er noget der skal tvinges ned over et lille hoved. Og bukserne er med fødder med lego-stoffet nedenunder.

Begge dele er fra Ottobre Design.

One Comment

  1. Lene Vester Lene Vester

    hvor finder jeg mønstret på dette sæt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *