Skip to content

Bag om Hyggefabrikken

Bag Hyggefabrikkens maskiner sidder jeg, Sofie Sol. Jeg er 31 år og gift med Bjarke, sammen har vi Magne på 6 år og Asger på 4 år.

Hygge har altid haft en central plads i mit liv, og min mand siger altid, at jeg er verdens bedste til at hygge. Jeg holder meget af at hygge, men allerhelst mens jeg samtidig bruger mine hænder og skaber noget. Derfor fik bloggen navnet Hyggefabrikken.

Mine to drenge er nogle af de bedste at hygge med og om, og indimellem deler jeg hyggelige glimt fra vores liv. Men jeg skriver først om fremmest om de mine kreative sysler, og de kreationer som kommer gennem fabrikken. De fleste bliver frembragt ved symaskinen eller overlockeren, men indimellem vil der også være andre kreative udtryksformer, ligesom jeg indimellem deler madopskrifter og gode råd.

Velkommen til – og god læsning!

2 Comments

 1. Hanne Pedersen Hanne Pedersen

  Hejsa
  Super skøn bog du har
  Vh.Hanne

  • Sofie Sol Sofie Sol

   Hej Hanne.
   Mange tak for din søde kommentar, det er jeg rigtig glad for at høre.
   Hilsen Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *