Skip to content

Bamsesyning i sidste time

bamse2

Da min søster var gravid med sit første barn, lærte jeg at strikke, så jeg kunne strikke en bamse til ham. Jeg blev ret tilfreds med bamsen, og derfor besluttede jeg at sådan en skulle kommende børn i familien også have. Så da jeg var gravid med Magne, lavede jeg selvfølgelig også en til ham (se her). Og da min søster igen blev gravid, strikkede jeg en bamse til den lille nye. Delene har faktisk ligget færdig siden påskeferien, og manglede kun at blive syet sammen. Så da min søster blev sat igang med fødslen for nogle dage siden (14 dage før terminen), fik jeg pludselig travlt. Men nu er den færdig, og klar til at blive afleveret til den søde nye nevø senere i dag.
bamse

Bamse3
Magnes (tykke) bamse ved siden af lillenevøens

3 Comments

  1. Hvor er det nogle søde bamser, hvor har du mønster fra?

    Rigtig god sommerdag – og tillykke med nevøen ;o)

  2. Mange tak 🙂 Mønsteret kommer fra bogen “Babystrik” af Debbie Bliss. Der er en del ind- og udtagninger, men er altså også til at gå til for en nybegynder.

  3. Anonymous Anonymous

    Hej. Jeg kunne også godt tænke mig at strikke en bamse til en veninde, som er meget tæt på termin (så mit bliver en dåbsgaveprojekt). Hvor store er de bamser? Hvor lang tid tog det dig ca? og vil du mene, at det var nemt? Jeg er nemlig HELT nybegynder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *