Skip to content

Boys Month: Bukser reprise

Noget af det jeg har syet allermest af til Magne, er bukser. De er så nemme at sy, og drenge kan aldrig få for mange bukser. Så her kommer en oversigt over nogle af de bukser der er røget gennem fabrikken siden sidste Boys Month. Først de bløde bukser:

Chris-bukser i petroleumsfarvet jerseyVelourbukser Chillax-bukser med stjerner på numsen
Joggingbukser med skjulte lommer med arbejdsmaskine-stof Babysmækbukser i jadegrøn velour og knapåbning i beneneGrå haremsbukser
Babyleggins med stjerneBabyharemsbukser

Og her bukser der er syet i fastere stof som fløjl og denim

Bukser i mælkedrengestof med turkis pipping og gravko trykt på lommen Fløjlsbukser med stjernedetaljerMørkeblåfløjlsbukser med sorte stjerner og indvendige lommer
Bittesmå haremsbukser  – Lommedetalje fra bukserne i mælkedrengestofCowboybukser med udvendige lommer i bilstof
Små fløjlsbukser med stjerner og stribet ribFløjlssmækbukser med stjerner – Sorte fløjlsbukser med udvendige lommer med elefanter

2 Comments

  1. Maj Maj

    Sikke en produktion!
    Hvor er du flittig til at bruge forskellige mønstre.
    Ikke som mig der gerne holder mig til det jeg ved fungerer. Eller som ikke gider tegne af og tilpasse, hvis jeg kan slippe for det ;o)!!

    • Mange tak 🙂 Jeg har i lang tid også brugt det samme (lidt brede) mønster, men blev på et tidspunkt lidt træt af det, da min søn ikke længere var en tromlefed baby, men slank dreng. Og så har jeg prøvet forskellige mønstre af for at finde et nyt “grundmønster”, det tror jeg at jeg har fundet nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *