Skip to content

Endnu et pusleunderlag med lommer – nu med bedre lukkefunktion

Pusleunderlag af voksdugJeg har syet endnu et pusleunderlag med lommer. Dette skal bruges til en gave. Som jeg skrev om her, var jeg ikke helt tilfreds til lukkemekanismen på mit første underlag. Så jeg lagde hovedet i blød, og her er mit bedste bud på en lukning der kan reguleres, lukkes med en hånd og ikke genere det barn der skal pusles.
Pusleunderlag lukningElastiksnoren går hele vejen rundt om pusleunderlaget, og kan strammes til ved hjælp af snorestopperen. Elastikken holder dog fint med og uden fyld med samme indstilling, og jeg synes det er langt nemmere at lukke end med knappen.
Pusleunderlag med elastiklukningHer er det helt fyldt ud.
Pusleunderlag med lommer
Klar til at blive puslet på.
Pusleunderlag med lommer foldet ud

Indlægget med mit første pusleunderlag, er faktisk mit mest læste indlæg overhoved! Så hvis du går og drømmer om sådan et underlag, så hold øje med bloggen de næste dage…

Hvis du selv har lyst til at sy en lignende underlag med lommer, har jeg lavet en vejledning som er let at følge, se mere her.

6 Comments

  1. Hold op hvor er du sej til at sy. Fin Blog du har. Kig gerne forbi min.
    Mvh Trine

  2. Hvor det er fint. Fin blog. Jeg så du var forbi min blog, så jeg fandt dig. Har meldt mig som fast læser 🙂

    • Velkommen til 🙂 Ja, jeg faldt over din fine blog, men fik ikke lige lagt en kommentar.

  3. Ej hvor er den altså smart! Jeg er vild med den – lige nem at have med sig – du er go!

    • Mange tak. Den er nemlig super praktisk. Hvis du er interesseret i et lignende så hold øje med bloggen i aften 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *