Skip to content

Endnu en make-up pung

Da min veninde holdt fødselsdag tilbage i oktober, gav jeg hende denne lille makeup-pung og disse fine vendeøreinge. Pungen er syet af en rest af det super lækre Nani Iro-stof som jeg brugte til en nederdel i sommers. Indeni er der det fineste foer med syartikler, nåle, målebånd, tråd o.lign. Jeg synes det passede så fint til, da min veninde ligesom jeg også holder af at være kreativ. Lynlåsen var en meget gammel sag fra lageret, jeg håber den holde, det var den eneste jeg havde i den størrelse. Jeg skal have købt nogle flere til at have liggende i den størrelse, for pungene her er et hurtigt og hyggeligt projekt at kaste sig over. (Og jeg er åbenbart altid ude i sidste øjeblik med gaver)

Makeup pung og øreringe Makeup pung Makeup pung foer

De fine øreringe er i øvrigt købt her.

2 Comments

 1. Louise Louise

  Hej Sofie Sol!
  Tak for en helt igennem fantastisk hjemmeside! Det er så skønt at læse om dine projekter og din familie, og din tilgang til det hele er virkelig beundringsværdig.
  Jeg ville høre, om du syr punge efter et mønster af en art eller det er fri hånd?
  Mange hilsner Louise

  • Kære Louise,
   sikke dog en fantastisk sød kommentar, hvor er jeg glad for at høre, at du kan bruge min side til inspiration. Tak fordi du tog dig tid til at skrive det 🙂

   Jeg har brugt en opskrift/vejledning herfra: http://flossieteacakes.blogspot.dk/2009/05/lined-zippered-pouch-make-up-bag.html?m=1
   Den guider godt igennem det forskellige trin i syningen, og det er ret nemt at gå til. Du kan jeg nemt selv ændre I målene, alt efter hvad du skal bruge pungen til.
   God fornøjelse med projektet.
   Med venlig hilsen Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *