Skip to content

Fælles hjemmelavet gave

Min søster holdt sin fødselsdag i mine forældres sommerhus i sidste uge. En hyggelig dag hvor vi fik lov at fejre hende hele dagen. Jeg havde købt en bog til hende, men havde også lyst til at lave en lille ting til hende. Egentlig havde jeg tænkt på at sy en taske til hende, men hun har bare så mange tasker. I stedet blev det denne lille kosmetikpung – som jeg tænker man kan bruge til alle mulige småting. Inde i dem lå så et armbånd som Magne havde lavet til hende. Som faktisk kom til at passe rigtig fint sammen med pungens farver.Make up pung kosmetik pung foer

Yderstoffet er en rest købt i Berlin og foeret er en gammel rest fra StofogStil, lynlåsen er fra gemmerne.

2 Comments

  1. […] Vi besøgte stort set kun nye steder i Berlin, blandt andet Berlin Zoologisk Have, Naturhistorisk Museum, Berlins Teknikmuseum og Påfugleøen. Derudover havde vi en hel dag i “vores” kvarter med loppemarkedsbesøg, besøg på flere legeplads og besøg i den virkelig fine stofbutik Frieda Hain (hvor jeg blandet andet købte stof til denne taske).  […]

  2. […] minder meget om den som jeg syede til min søster, foeret er dog et lidt andet, men det fik jeg ikke taget billede af inden jeg gav den væk. Den er […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *