Skip to content

Kjole til mig selv

Tilbage i maj købte jeg stof til en skjortekjole til mig selv. Jeg ville sy den efter samme mønster bl.a. Libbie har syet efter. Eller det troede jeg, for da jeg endelig fandt mønsteret frem fra gemmerne og skulle til at klippe, kunne jeg se at det ikke var det samme mønster. Faktisk er “mit” mønster slet ikke til salg hos Stof og Stil mere (og har nok også ligget i min mappe i små 4 år….). Men nu havde jeg både stof og mønster, så jeg kastede mig ud i at sy efter det mønster jeg havde liggende. Modellen er dog oprindeligt med knapper, men jeg er stadig nervøs for knaphuller i jersey, så jeg lavede lidt om på halsen, for så at finde ud af at knapperne blot var “snydeknapper”, og der derfor ikke skulle laves knaphuller. Jeg synes halsåbningen er blevet lige lovlig dydig, så måske laver jeg om på den. Jeg har desuden gjort den noget kortere, og lavet lidt om på taljestykket.

Mønsteret fra Stof og Stil kommer udklippet, hvilket er smart fordi man slipper for selv at tegne op og klipper af. Men er man lidt et rodehoved som mig, kan det være mindre smart, da to af mine mønsterdele forsvandt undervejs i processen, og jeg derfor ingen mulighed havde for at tegne dem op igen. Stoffet er fra Stofdepotet, og super blødt og lækkert at have på. Den havde været perfekt som sommerkjole (som planlagt), hvis jeg havde været lidt hurtigere.

7 Comments

  1. Den er da blevet super god!!! Åhr hvor er jeg beæret over at du nævner mig. Tusind tak for det!

  2. Den ser da super fin ud og dejlig at have på….tror nu også den dur til efterårskjole med cardigan og strømpebukser til 🙂

    • Mange tak 🙂 Den er så skøn at have på, og kan som du skriver også fint bruges med strømpebukser under

  3. Den er virkelig fin. Lækkert med elastik i taljen/Empire snittet så den sidder rigtig godt til!

    • Mange tak 🙂 Ja, det synes jeg også fungerer meget godt, så den ikke bliver for “slasket”

  4. […] træthed Den opmærksomme læser kan måske se at jeg fik en anledning til at tage min nye sommerkjole på. Udgivet i september 7, 2014marts 9, 2015Forfatter Sofie SolKategorier […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *