Skip to content

Lidt nyt…

Vi har været uden net i hjemmet i tre uger, så det er én af grundene til stilheden på bloggen – en anden er den manglende tid. Men lidt kreatid er det blevet til.

Jeg har syet en nederdel til mig selv efter Maries diy. Den tog kun en middagslur at sy, og er super behagelig og varm at have på. Så dem tror jeg at jeg skal have nogle flere af. De næste skal nok være lidt kortere, men knap så stramme.

nederdel jersey

Jeg har også syet en sofapude mere. Denne er i mønstret stof fra Stof og Stil, og med en ekstra tyk tittekant.

en sofapude mereDet er også blevet til et dynebetræk til Magne. Det er syet i sort/hvidt elefant-stof på forsiden, og sort stof med hvide prikker på bagsiden. Jeg har applikeret ordene “sov godt” på forsiden, og der en rød tittekant og pyntesyninger. Det næste jeg skal sy, skal vist være mere opfindsomt end sort/hvidt med røde detaljer! (men det virker bare).
sov godt
sov godt2
sov godt3

8 Comments

 1. Sikke nogle lækre sager du har fået produceret. 😀 Jeg er vild med sengesættet.

  • Tak 🙂 Jeg synes også det er blevet rigtig fint, Magne har dog ikke lagt mærke til det 🙂

 2. Den nederdel er altså virkelig fed – helt enkel og fin. Jeg tror jeg skal forsøge mig, mon den klæder en der har lidt ( som i meget) store hofter!!?
  Puden er også helt vildt sød!;)

  • Uh, jeg er selv rimlig smalhoftet, så det ved jeg ikke helt 🙂 Den sidder ret stramt, men jeg tænker at det også kommer meget an på hvad man har på sammen med den.

 3. Dejlige projekter 🙂 Hvis du synes nederdelen er lidt lang, så bare rynk den lidt op, jeg kan selv godt lide at den sidder og buler lidt for ikke at være alt for afslørende. Og som bonus har jeg nu fundet ud af, at jeg også kan passe den ved at trække den hele vejen op over den voksende mave! Gode tanker herfra!

  • Hej Marie.
   Tak for tippet, det kan være jeg skal prøve det. Jeg tror primært det skyldes at jeg har valgt noget stof med for lidt stræk i. Kunne godt forestille mig at den var rigtig fin til en rund mave, der skal alt jo helst vises frem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *