Skip to content

Lun nederdel til efteråret

Jeg er kommet mere i gang med at sy til mig selv, og det er virkelig dejligt. Senest har jeg syet en dejlig lun nederdel i blød isoli i den fineste melerede petroleumsblå farve. Er sikker på at den bliver en favorit hertil efteråret. Og nu kan jeg virkelig forstå hvorfor jeg langt op i skoletiden nægtede at gå i andet end joggingbukser – det er godt nok dejligt at have på. Jeg håber den bliver ved med at være blød efter vask.

Den er syet ud fra mønsteret 30-minute skirtsom jeg før har brugt. Denne gang har jeg dog ændret det en del. Jeg har tilføjet bred linnning, indvendig lomme og taget en del af længden. Ved lommerne har jeg tilføjet lidt sort jersey som pipping, og indeni lommerne har jeg brugt en rest fra min taske, som foer. De små detaljer løfter den en smule op over den super nemme, super hurtige version af nederdelen.

7 Comments

  1. Hvor er den lækker – super fin og helt sikkert comfy! Jeg tror også jeg må igang med at sy nederdele igen.

  2. Hvor er den smart! Jeg er vild med de detaljer du har tilført den. Det gør den lige lidt mere fancy 🙂 Jeg har også printet mønsteret nu, da jeg har en klippet nederdel liggende, der forhåbentlig kan reddes med dette mønster…

    • Mange tak – ja, den giver lige lidt ekstra. Jeg synes det er et godt grundmønster, så håber det kan redde din nederdel 🙂

  3. Hvor er den fin, sådan en kunne jeg også godt bruge.
    Kan simpelthen ikke klare mig uden lommer i mit tøj her efter jeg er blevet mor!

    • Mange tak 🙂 Ja, lommer er ret uundværlige som mor til lommetørklæder, sutter, sten osv. 😉 Og så har jeg altid syntes at lommer i nederdele er ret fint.

  4. […] den petroleumsfarvede isoli (som er en rest fra min nederdel) kunne der lige nøjagtig blive til et par bukser til Asger. Så nu kan vi alle tre matche. Hvilket […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *