Skip to content

Magnes fødselsdagslagkage (uden sukker)

Da vi fejrede Magnes fødselsdag sammen med familien, synes jeg også at Magne skulle have en lagkage. Jeg synes stadig han er for lille til at få sukker, men jeg synes det kunne være hyggeligt at give ham en kage med lys i, som han kunne prøve at puste ud. Desuden er Magne meget opmærksom på hvad vi andre spiser, så jeg var sikker på at han ville forlange at få noget af vores lagkage, hvis han ikke selv havde noget.

Bundene er lavet af banan, æg og mel. Ca. 1 banan, 1 æg og 1 skefuld mel som er blendet sammen. Vi lavet tit pandekager af æg og banan (og intet andet), de er virkelig lækre til weekendmorgenmad, og et hit hos Magne. Jeg tilføjede her lidt mel for at give bundene lidt mere konsistens. De steges på panden ligesom amerikanske pandekager. Mellem lagene var der flødeskum og friske bær, og selvfølgelig et lys på toppen.

Bananpandekage
Bananpandekager
Magnes lille bananpandekage-lagkage

3 Comments

 1. Hej Sofie 🙂
  Fandt din blog gennem boys month, jeg deltager også i år. Glæder mig til at se hvad du finder på 🙂

  Og tak for tippet mht lagkage uden sukker. Min Sigurd fylder 1 år d 26 juli, og jeg synes også han er for lille endnu, men han er også meget bevidst om hvis vi spiser noget andet end ham, og så pejer han på vores mad. Så vil helt sikkert lave sådan en lille sukkerfri lagkage til ham 🙂 takker…

  Kh Line

 2. Hej Line.
  Tak for kommentaren, og godt at du kunne tippet. Lagkagen var helt sikkert et hit her, og dejlig nem at lave. Så det skal du da endelig kaste dig ud i 🙂
  Jeg er lige kommet hjem fra ferie, og forude venter to uger mere hvor jeg formodentlig ikke kommer til at være meget hjemme, så jeg er ikke så sikker på hvor meget der bliver produceret i juli. Men ellers tror jeg, at jeg har bidraget til nogle af temaindlæggene 🙂
  Også spændende at se hvad du (og alle de andre bidragsydere) finder på
  God sommer 🙂

 3. Hej Sofie!

  Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

  Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

  Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

  For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Hav en dejlig dag!

  Med venlig hilsen
  – Elin, Findeopskrifter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *