Skip to content

Magnes værelse

kig ind på Magnes værelse4
I efterårsferien fik vi ordnet de sidste ting på Magnes værelse. Jeg er blevet meget tilfreds med værelset, som både er blevet hyggeligt og velfungerende. Det bedste er, at værelset kan vokse med Magnes og vores behov. Der er stadig plads til mere  opbevaringsplads eller en seng mere, når den tid engang kommer.
Værelset er godkendt af Magne, som hygger sig ved at lege derinde og allerede er god til at finde rundt i forskellige kurve, poser og hylder.
Hyggekrogen, som jeg også har vist her, bliver brugt flittigt. Her sidder vi hver aften og hygger med bøger inden sengetid. Lyskæden har vi købt i Thailand, med en lille Magne hængende i Baby-Björn på maven. Dengang var han, naturligvis, ikke særlig interesseret i den. Men nu synes han den er meget spændende, måske næsten for spændende. Da han opdagede den på værelset, udbrød han glad “bold”, og for hen og rev de første tre lamper af.
Sydamerika-kortet hang oprindeligt over vores seng, men mens vores seng er blevet fortrængt fra værelset, er kortet blevet hængende. Manden og jeg har været på to lange ture sammen i Sydamerika på samlet 9 måneder, og fik kortet efter vores sidste rejse.
Magnes værelse
legetøj Collage
Da jeg tog billeder inde på Magnes værelse, slog det mig hvor mange elefanter der er derinde. Der er elefanter på skabene, elefanter oven på puslebordet, elefanter på sengerenden, elefanter på snor over sengen og Magne sover med sin elefant-sovebamse.
elefanter Collage

8 Comments

 1. Det ser godt nok dejligt ud – flot arbejde. Virkelig hyggeligt og skønt – kart at han er vild med det 🙂
  X
  Margit fra Creative Tai

 2. Hvor ser det lækkert ud – det er bare så dejligt når børneværelset fungerer og man kan se, at de nyder at være derinde :o)

  • Tak. Ja, det er virkelig vigtigt at børneværelserne fungerer, og så er det også rart når både børn og voksne kan lide at være der 🙂

 3. Sikke et lækkert og stort værelse han har, fyldt på med lækre sager. 🙂 Jeg kan godt forstå han kan lide at være derinde.

  • Tak. Ja, det er et dejligt stort værelse, også selvom vi stadig har to klædeskabe stående derinde.

 4. […] Billedkvaliteten er desværre ikke så god, da det var temmelig overskyet da jeg tog billederne. Men værelset var bare så ryddet – og det ikke så tit det sker. Asger var med under “photoshootet”, så han har sneget sig ind på flere af billederne – dog ret sløret på de fleste, da han var i konstant bevægelse. I øvrigt iført sin nye gravko-bluse. Hvis du har lyst til at se hvordan værelset så ud før – kan du se mere her. […]

 5. […] skal løbe frem og tilbage mellem værelserne midt om natten. Det kræver en mindre omrokering på Magnes værelse. Indretningen af værelset er ét problem, et andet er putningen. Hvordan pokker gør man det med […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *