Skip to content

Natdragt med søde dyr – og praktisk lynlås!

Jeg har syet en ny natdragt til Asbjørn – den praktiske slags med lynlås. Jeg har tidligere syet en natdragt med lynlås dengang Asger var lille, og den var virkelig en favorit, men den er desværre på mystisk vis forsvundet. Så der måtte en ny til. Den er syet i noget virkelig sødt og lækkert blødt stof.

Asbjørn hvisker “wrrauuu” når han ser tiger eller løven, og “uuuuh” til uglen, så han har vist godkendt natdragten. Den strammer heller ikke over hans tykke mave, så vi har også godkendt den. Og så elsker jeg bare, at det er så nemt at give ham den på. Finishen omkring halsen er jeg dog ikke helt tilfreds med, men jeg ved ikke om jeg gider gøre det om, for barnet vokser nok alligevel snart ud af dragten.

Under fotosessionen var Asbjørn mest optaget af at læse i en af sine yndlingsbøger – bogen om gravkøer.  

One Comment

  1. Hvor har du købt det stof? Er selv på udkig efter noget stof med dyr på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *