Skip to content

Nem nederdel med lommer

I Berlin købte jeg noget lækkert Robert Kaufman-stof, som jeg ville sy en everday skirt af. Jeg havde dog ikke fået tjekket hvor meget stof jeg skulle bruge, inden jeg købte det. Jeg forklarede i butikken hvad jeg ville sy, og blev rådet til at købe 75 cm. Da jeg endelig fik printet, klippet og tapet mønsteret kunne jeg se at der var alt for lidt stof, ikke mindst fordi stoffet også kun er 110 cm bredt. Jeg er ret vild med mønsteret, så gik umiddelbart igang med at se om jeg kunne købe mere af det. Men det var ikke til at opdrive andre steder end USA. Men stoffet skulle ikke gå til spilde, så i stedet syede jeg så en super enkel nederdel. Bredden på nederdelen passer lige nøjagtig med halvdelen af stoffet. Jeg har simpelthen bare klippet to firkanter, som jeg har syet lommer på, en linning med elastik og så har jeg lagt det op forneden med blå kantebånd. De passede lige nøjagtig.

Nem nederdel med lommer robert kaufmanIMG_9820IMG_9821IMG_9846

Nederdelen er tynd og forholdsvis løs, hvilket er perfekt til de dejlige dage vi har haft med sommer og sol.

 

One Comment

  1. […] at sy det i noget stof jeg købte med hjem fra Berlin, men da jeg fik købt for lidt af det (se her). Istedet købte jeg så (rigeligt af) noget super lækkert stof fra Metermeter.dk, som jeg slet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *