Skip to content

Nyt blognavn!

bamse-hyggefabrikkenJeg har aldrig været tilfreds med bloggens titel, “Sofies kreablog”. Jeg oprettede i første omgang bare bloggen som en test, og havde ikke tænkt over et navn. Navnet “Sofies kreablog” har jeg altid betragtet som en arbejdstitel, eller slet og ret en beskrivelse af bloggen. Men som navn synes jeg ikke det fungerer. Men hvad skulle bloggen så hedde? Jeg har været rimlig idéforladt, og haft en fornemmelse af at alle de gode navne allerede var taget. For at finde på et godt blognavn, var jeg også nødt til at gøre mig klart hvad bloggen egentlig handlede om. For det er jo ikke længere kun en kreablog, selvom det stadig er det helt centrale omdrejningspunkt.

Navnet “Hyggefabrikken” kom pludselig frem gennem en brainstorming. Jeg prøvede at sætte ord på både bloggen og mig selv. Min mand siger altid, at jeg er den bedste i verden til at hygge. Og hygge spiller da også en ret central rolle i vores liv. Hygge er noget jeg sætter rigtig høj pris på! Alt hvad jeg frembringer af kreative ting, bliver (næsten) udelukkende lavet fordi jeg synes det er hyggeligt. Selvom produktionen ikke kan måle sig med en fabrik, synes jeg alligevel at navnet passer rigtig godt.

Fra Hyggefabrikken bliver der produceret syet børnetøj, strikkede bamser, hæklede bolde, hjemmebag og  varme drikke i rigelig mængder. Her skal der ikke stemples ind, men der er masser af tid til kys, kram og kildeturer (men engang imellem er der også sure pligter, der skal klares).

Velkommen til – og god læsning!

2 Comments

  1. Jeg synes hyggefabrikken er et ret godt navn! Og fin ‘headder’ du har fået lavet. Tillykke med den “nye” blog! 🙂

  2. Tak 🙂 Jeg er også selv blevet ret glad for navnet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *