Skip to content

Oprydning

Da min kæreste skulle på arbejde i weekenden, og jeg ingen planer havde for lørdag dag, havde jeg set frem til en dag med masser af syning og kreative projekter. Men som weekenden nærmede sig, kunne jeg se at jeg nok måtte prioritere de mere kedelige og fornuftige ting først. Så formiddagen blev brugt på indkøb og oprydning i stor stil. Og jeg fik sat nogenlunde skik på mit store arbejds/kreabord.

Kontor før
Arbejds- og kreapladsen inden oprydning
Kontor efter
Arbejds- og kreapladsen efter oprydning

Der mangler stadig at blive hængt opslagstavle og billeder op over mit dejligt store skrivebord. Men sådan er det så meget når man flytter i ny stor lejlighed.

Det mest kreative indslag for weekenden, blev en mini-bryllupskage, som jeg lavede søndag, efter en hyggelig dag med familien. Bryllupskagen var et forsøg på hvordan vores bryllupskage skal være. Det er et stort arbejde, men jeg regner med selv at lave den. Og jeg glæder mig til det. Jeg blev rimlig tilfreds med dette første forsøg, men der skal dog nogle små justeringer til før jeg er rigtig tilfreds.

Bryllupskage
Det blev lidt sent, inden kagen blev færdig, så billedkvaliteten er ikke så god.

 På vej hjem fra familieudflugten, pegede min nevø pludselig op i luften, og der hang de fineste luftballoner lige over vores ejendom.

IMG_4526 IMG_4524 IMG_4523

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *