Skip to content

Patchworktæppe i turkis og rød (til salg)

Tilbage i marts vidste jeg patchworktæppet frem da jeg kun havde syet forsiden. Nu har jeg endelig fået taget billeder af det efter det er blevet helt færdigt. Det bliver sat til salg på min salgsside. Men jeg ville ønske jeg havde en baby selv jeg kunne bruge tæppet til, for jeg er virkelig vild med farvekombinationen på dette tæppe. Magne er heller ikke meget for at vi skal sælge det, men det er lidt småt til drengene, og vi har mange tæpper allerede.Patchworktæppe til salg turkis og rød

Tæppet er syet af en blanding af retrostoffer og nye stoffer, og på bagsiden er der en dejlig, blød turkis fleece som er rigtig fin til forsiden. Jeg tænker det er fint som tumletæppe pga. den bløde bagside, i bagvognen som dyne på varme dage, over dynen på kolde dage, puttetæppe i sofaen eller i kravlegården. Hver firkant er 10×10 cm, og tæppet måler 70×100 cm. Det koster 350 kr 🙂

Se flere detaljebillder fra tæppet her

One Comment

  1. […] første tæppe er syet i en, for mig, lidt uvant farve, nemlig rød. Jeg har før syet et rødt patchwork-tæppe (som forøvrigt stadig er til salg), men der var der også turkise firkanter iblandt det røde, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *