Skip to content

Smækbukser med stjerner

Smækbukser med stjerner

Jeg har syet par smækbukser til Asger i str. 62. Det er skønt at sy i de små størrelser igen, det går hurtigt og man kan få brugt resterne. De er syet efter et Minikrea-mønster og er meget nemme at gå til.

Bærestykke smækbukser

De er syet i mørkeblåt babyfløjl med sorte stjerne. Foeret er turkis og jeg har sat en turkis tittekant mellem over og underdel. Planen er også at sætte turkise knapper i, men det skal jeg lige have købt først (men hvem ved hvornår jeg får tid til det, så derfor viser jeg dem frem nu).

IMG_3570

Jeg har sat rib i benkanten i stedet for elastik, men holdt det i sort.

4 Comments

  1. Hvor er de blevet super fine. Er vild med kontrasten du har lavet med det turkise stof. 🙂

    • Mange tak, synes også de er blevet ret fine med det turkise. Nu skal jeg bare have fundet nogle turkise knapper også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *