Skip to content

Smarte indkøbsnet

Vi køber som regel stort ind en gang om ugen, og supplerer så med mindre indkøb i løbet af ugen. Når jeg køber ind har jeg som regel en stor rygsæk og flere poser. Vi har tidligere brugt sådan nogle polyesterposer fra Tiger og Ikea, som kan foldes sammen, så de fylder ganske lidt. Det er smart så man nemt kan have dem med i tasken. Men nu har jeg slidt dem op, og istedet for at købe nogle nye, fik jeg lyst til at prøve at sy nogle selv af de mange stofrester jeg har.

Nettene er syet af tyndt bomuldsstof, så de ikke fylder så meget, når de skal foldes sammen. Jeg har syet lidt tykkere stropper på, så de er rarere at gå med end polyesterposerne fra Tiger. I bunden har jeg syet to små stropper med trykknapper på, så de nemt kan lukkes om nettene når de er foldet sammen.

Indkøbsnet med trykknapper De er allerede brugt flere gange, og er gode til de planlagte storindkøb. Men de er også gode til at have liggende i klapvognens kurv, bag i cykelvognen, i skoletasken og lignende, så man altid har en pose til de mere impulsive indkøb. På den måde kan man undgå at købe plastikposer.

2 Comments

  1. Smart med strop omkring dem så de ikke fylder så meget

    • Sofie Sol Sofie Sol

      Ja, tak 🙂 Det er nemlig smart. Så bliver de heller ikke viklet ind i alt mulig andet hvis man har dem med i tasken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *