Skip to content

Sommerbukser til Asger

Asger er ikke så vil med at have shorts og t-shirts på, så inden vi skulle til Berlin ville jeg sy nogle tynde bukser til ham, som han kunne have på i varmen. Projektet blev dog afbrudt af en heftig omgang halsbetændelse, så jeg fik dem først færdige da vi kom hjem. Nu er sommervejret heldigvis kommet tilbage, så de kan alligevel bruges.

Jeg har syet alle tre par efter samme mønster, men i forskelligt stof og med forskellige detaljer, så det ikke bliver helt kedeligt. Stribede sommerbukser med indvendige lommer

De stribede bukser er syet fra nogle af mine gamle sommerbukser hvor lynlåsen gik i stykker. De har fået indvendige lommer og lidt lyseblå pipping.Stjerne bukser med indvendige lommer

 

Det næste par er syet i sort poplin (købt på tilbud hos Stof2000) med hvide stjerner, på dem er der også indvendige lommer, derudover rød pipping og rød pyntetråd i linning og benkant.Sommerbukser med strygestof bus

Det sidste par er ligeledes i poplin fra Stof2000. Disse er syet uden sidesøm og linning. Så få at peppe dem lidt op, har jeg klippet strygestof ud som en bus. En nem og hurtig detalje – tænkte jeg. Jeg har før brugt strygestof med held (se fx her, her og her), men nøj hvor det drillede denne gang. Det blev ved med ikke at hænge fast i stoffet, så til sidst skruede jeg op fra strygejernet, hvorefter noget af strygestoffet smeltede. Ih! Så resultatet er ikke så skønt som jeg kunne ønske. Heldigvis er Asger jo ligeglad, og udbrød begejstret “bus gamle dage!”.DSC_0783

 

DSC_0784 DSC_0793

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *