Skip to content

South porth dress i silke

Da jeg begyndte at sy på kjolen var det sommer, da jeg blev færdig med den virkede det næsten som om det var blevet efterår. Så indtil videre har den kun prydet en bøjle i klædeskabet, men jeg håber snart at solen kommer så jeg kan få den i brug.

South Port dress overdel South port dress talje og bindebånd

Den er syet efter True Bias’ mønster South Port Dress. Mønsteret er ret nemt at gå til, og med gode forklaringer undervejs. Men jeg er glad for at jeg syede en prøvekjole først, for denne kjole er i syet i en størrelse mindre – og uden sømrum i siderne, og den er stadig ikke stram. Desuden har jeg gjort udskæringen lidt mindre, da den blev lige lovlig nedringet til min smag. Den er syet i silke fra Stofdepotet. Da jeg først købte stoffet vidste jeg ikke præcis hvad jeg ville bruge det til, så jeg bestilte kun en meter. Heldigvis kunne kjolen lige klemmes ud af denne meter, endda så striberne er kommet til at passe rimeligt sammen. Striberne besværliggjorde dog processen lidt, og jeg var nødt til at sy overdelen om så de passede bedre sammen. Det færdige resultat er jeg godt tilfreds med, og drømmer lidt om at sy en mere (som ikke skal være stribet), men vejret indbyder ikke ligefrem til flere lette sommerkjoler.

One Comment

  1. […] Og så synes jeg også designet er super fint. Jeg har før brugt mønstrene fra True Bias, dog til en kjole til mig selv, og jeg synes det er nogle virkelig fine mønstre, som ovenikøbet er lette at gå til og med […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *