Skip to content

Stribet nattøj med Legomand

Jeg har syet nyt nattøj til Magne. Det har længe været i tankerne, og har faktisk også været i syet noget tid, men først nu jeg har fået det fotograferet. Det stribede stof har jeg købt hos en lokal børnetøjsbutik til 50 kr. for mere end et år tilbage, og har haft det tiltænkt til nattøj, men når jeg har nævnt det for Magne har han været noget utilfreds med det. Det er altså ikke sejt nok. Men det er en super lækker blød kvalitet, og jeg synes det var synd bare at have det liggende på hylden. Derfor har jeg lavet en lille Lego-mand af strygestof til at pynte det med, og nu er det pludselig sejt nok til Magne.

Legonattøj detalje

 

IMG_9185IMG_9177

3 Comments

  1. Pia Pia

    Det er en virkelig fin LEGO-mand, var det svært at lave den? Tænker den måske var lidt skrøbelig?

    • Sofie Sol Sofie Sol

      Tak 🙂 Ja, det var lidt skrøbeligt at sidde med, særligt fordi jeg ikke havde en skarp nok kniv kom skulle jeg trække det hårdere, derfor kom der også lidt mindre detaljer på (jeg havde oprindeligt også tænkt streger i benene ved fødderne). En af “stregerne” kom jeg til at skære over, da jeg blev utålmodig og skar til for hårdt, men da jeg strøg det, lagde jeg det bare de to overskårne dele helt tæt, og så kan man faktisk ikke se det.

  2. […] en bus. En nem og hurtig detalje – tænkte jeg. Jeg har før brugt strygestof med held (se fx her, her og her), men nøj hvor det drillede denne gang. Det blev ved med ikke at hænge fast i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *