Skip to content

Sy til din baby – Bukser med stjerner

IMG_4286

Det er lidt snyd, for bukserne er faktisk til Magne og han er bestemt ingen baby mere (2,5 år). Men de kunne jo ligesåvel laves i en mindre størrelse og bruges til en baby (og så er det ganske enkelt det eneste jeg har nået at gøre færdig).

De er syet i en lidt kraftig jersey, det samme som blusen her, så de er lidt tyndere end fx. isoli og derfor måske lidt tynde til den årstid. Men de blev klippet ud af det stadig var temmelig lunt i vejret, og i Magnes vuggestue er der altid god varme på, så tror sagtens de kan bruges lidt endnu (og ellers med lange underbukser under).

IMG_4283

Mønstret hedder Chillax, og kommer fra et Ottobre-blad (jeg kan ikke lige huske nummeret). De er syet lidt som en prøve, da jeg har været på udkig efter nogle lidt smallere bukser til Magne, da de mønstre jeg ellers plejer at bruge er meget brede, og jeg synes efterhånden det klæder ham bedre med de smalle. Han ikke baby-tyk mere, men har stadig en god rund mave som buskerne ikke skal stramme om og de skal være gode at bevæge sig i.

IMG_4284

Bukser er helt simple, det eneste “lir” er en baglomme hvor der kommer nogle (strygestof)stjerner op af. Jeg fortryder lidt at jeg ikke satte lommen på det modsatte ben, men højre/venstre-logikken gik tabt i trætheden.

3 Comments

  1. De er da så lækre. elsker detaljen med stjernerne .-)

  2. Tak for din søde kommentar, jeg kan også godt lide at stjernerne ligesom kryber op af lommen 🙂

  3. […] i petroleumsfarvet jersey – Velourbukser – Chillax-bukser med stjerner på numsenJoggingbukser med skjulte lommer med arbejdsmaskine-stof – Babysmækbukser i jadegrøn velour og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *