Skip to content

Tanker om bloggen

Noget forsinket har jeg skrevet en lille status over det forgangne år, men 2011 var også det år hvor jeg startede med at blogge. Kort efter at jeg havde “opdaget” nogle af de mange fine kreablogs på nettet prøvede jeg selv at oprette en. Egentlig bare for at se hvordan det fungerede og uden noget egentlig formål, men pludselig var jeg igang. Samtidig har jeg en følelse af aldrig rigtig at være kommet igang. Måske fordi jeg fra start ikke har gjort mig det klart hvad jeg vil med bloggen, og derfor har udseende og navn hele tiden været tænkt som midlertidigt, og jeg har aldrig været tilfreds med det. Tanken var at bloggen skulle fungere som en scrapbog over færdiggjorte projekter, men desværre blev der ikke altid som mange projekter færdige – og slet ikke efter Magnes fødsel. Men selv når de blev færdige, har jeg ikke altid fået postet dem på bloggen alligevel. Jeg vil derfor prøve at være bedre til at prioritere at bruge lidt tid på bloggen, fået lavet en ny profil, gjort noget ved udseendet (som fra start har irriteret mig) og tænke over bloggens profil.

Når nu min mand går hjemme sammen med mig de næste 3 måneder skulle der også gerne være god tid til at få færdiggjort nogle af de projekter jeg har gang i og starte nogle af alle dem jeg drømmer om.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *