Skip to content

Billede til legekøkkenet

GrøntsagsbilledeTil en (lidt kedelig) forelæsning sad jeg og tegnede lidt kruseduller for at holde mig vågen, og fik så pludselig idéen til denne tegning. Min første tanke var at holde den i sort og hvid, men det blev for kedeligt. Så nu er den blevet farvelagt, og klar til at blive hængt op i Magnes legekøkken. Efter jeg havde tegnet tegningen, fik jeg den tanke at det kunne være fint at lave de samme grøntsager, som der er på billedet, til legemad. Det burde egentlig kunne lade sig gøre. Guleroden har jeg allerede. Men tænker dog at løget og ærter kunne blive lidt svære.
grøntsagsbillede

7 Comments

  1. Super flot tegning, 🙂 du er virkelig dygtig, hvordan laver du det om til legemad, hækler?

    • Mange tak. Jeg har altid ment min streg var for barnlig, men til sådan noget egner den sig meget godt 🙂
      Jeg tænkte at jeg ville hækle eller sy i filt. Jeg har bl.a. en vejledning liggende på en syet porre som jeg snart skal prøve (fra et gammelt Boligliv)

  2. Hvor er det en fin idé! Jeg skal også igang med legekøkken, og dette skal jeg da prøve 🙂

    • Tak skal du have. Jeg synes virkelig legekøkkenet har været hyggeligt at lave, og har mange flere idéer til “udvidelser”. Så god fornøjelse med det 🙂

  3. […] heller ikke det kommer til at ske. Kaffekanden har vi fundet til storskrald.I hjørnet har børnene denne tegning hængende som jeg har tegnet til dem. Min plan var at lave alt maden på tegningen til dem, men jeg […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *