Skip to content

Små smækbukser

Jeg har syet et par små smækbukser til den lille baby i maven. Vi ved stadig ikke hvad køn den bliver, så tøjet skal endnu være kønsneutralt, selvom de er nok er blevet lidt drengede. Jeg synes nu de er ret fine, og glæder mig til at putte en lille baby i dem. De er syet i jadegrønt velour (som var virkelig svær at fange i vinterlyset), og kantet med sort/gråt rib. Der er knapper mellem benene, hvilket gør skiftningen nemmere. Der er endnu ikke knapper foroven, da jeg ikke kan bestemme om det skal være trykknapper eller almindelig knapper.

Smækbukser i velour
Velour smækbukser bærestykke
Trykknapper i benene

7 Comments

 1. Det er godt nok nogle søde smækbukser 🙂 Jeg er helt vild med den jadegrønne farver, og mener bestemt at det også kan gå til en pige. Og tillykke med det lille frø i maven. (Jeg er ikke så hurtig i optrækket ;-))
  Kh Line

  • Mange tak 🙂 Jeg er også ret vild med bukserne, og særligt det fine velour, som desværre var det sidste stykke jeg havde.

 2. De er virkelig fine. 🙂 Jeg er vild med den fine grønne farve og de skønne rib detaljer.

 3. Hvor er de fine 🙂 Tak for sidst! Og tak for gode råd til Ask – har fået mig en meget fin symaskine og fået sat et bord op. Nu mangler jeg bare at komme igang 😉

  • Tak, Line. Hyggeligt at se jer. Lyder godt med symaskinen, den glæder jeg mig til at se. Vi må holde en syaften en gang 🙂
   God weekend, knus

 4. Ja, det må vi – tager gerne imod gode råd og tips 🙂 Mon det bliver til noget d. 6?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *