45+46+47/52

Uge 45:

Magne i tipienStriber. Magne leger i sin tipi – den var ikke så populær lige da han fik den, men nu bliver den hevet frem flere gange om ugen og fyldt med legetøj og fantasi.
Nuttet baby“Pampers”-billede af Asger. Jeg har allerede vist et lignende frem, men jeg er vild med hans øjne og deller på den serie.

Uge 46:

Asger bider i brio-rangleAsger er ved at spise Brio-ranglen – alt bliver gnasket i og savlet (!) på i øjeblikket

Undskyld Magne! Ingen billeder af størstemanden i denne uge

Uge 47:

IMG_4226Morgenhygge i sengen

Storebror Magne. I takt med at Asger er blevet en større mundfuld og fylder mere – ja så er Magne også begyndt at reagere mere og fylde mere. Det er helt naturligt, og ganske sundt tænker jeg. Han er lidt mere pirrelig, forlanger lidt mere opmærksom og vil bestemme en hel masse. Men Asger er han altid sød – jeg tror også han har fundet ud af at han score nemme point på den måde og positiv opmærksomhed. På det øverste billede er han ved at bygge et tårn som Asger kan kigge – “og så skal du ikke tage flere billeder, Mor”, okay. På det nederst er han kravlet under dynen hos Asger. Asger sover som regel lidt længere end Magne om morgenen, og når han vågner kommer Magne altid ind og siger: “God morgen Asger, har du sovet godt?”. Det er ikke til at stå for. Og Asger han nyder også sin storebrors opmærksomhed og kærlighed.

Asger og løvenAsger og løven leger

This article has 2 comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *