Asger 6 måneder!
Asger: 1 uge – 1 måned – 2 måneder – 3 måneder – 4 måneder – 5 måneder – 6 måneder
Vores lille Asger er blevet 6 måneder. Puh, tiden er gået hurtigt, men helt ærligt synes jeg endnu ikke er tiden er gået for hurtigt.

Jeg ser de første 6 måneder som overlevelse, og tiden efter bliver kun sjovere og sjovere. Asger er også blevet nemmere. Han er blevet helt god til at spise grød og lapper det i sig, særligt hvis han selv får lov til at sidde med noget i hånden selv samtidig. Grøden har endelig givet en lidt bedre nattesøvn – der dog endnu er langt fra god. Men på gode nætter snupper han mellem tre og fem timer i streg. Og det er klart en forbedring fra de 45 min. – 1,5 time han ellers har taget før. Dagssøvnen går også meget bedre. Han tager to lure og så en kort powernap sidst på eftermiddagen. De er dog stadig af meget skiftende længde og han skal stadig vugges meget. Men igen klart en forbedring fra hvordan det har været. Og så er han begyndt at sove i barnevogn – det er så skønt.

Den bedre søvn og måske også det større indtag af mad, har givet en gladere og mere rolig dreng i hans vågne timer. Han er altid i super humør når han vågner om morgenen, og pludrer og leger. Han er stadig meget fysisk aktiv, men er også blevet bedre til at ligge stille og undersøge ting, og kører ikke lige så ofte sig selv helt op hvor han ikke kan komme ned igen.

Han elsker at betragte sin storebror, og er i det hele taget totalt vild med mennesker. Han elsker at charme og snakke. Derudover er han glad for at komme i bad, og for at bruge kroppen i det hele taget. Han kravler endnu ikke, men er begyndt at komme lidt bedre omkring. Han triller og drejer hele vejen rundt om sig selv, og er også så småt begyndt at møve sig lidt fremad (og ikke kun bagud), omend det stadig kræver en del kræfter og koncentration. Han sidder selv flot, men tilter stadig nemt.

Han er vild med musik, og elsker når vi danser i stuen. Men flækker også af grin når vi synger sange med fagte, mens han ligger og kigger på.

This article has 2 comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *