Asgers strikkede bamse (endelig!)

Nu er Asgers strikkede bamse endelig færdig. Faktisk har delene til bamsen ligget færdige siden november, og er siden blevet monteret, og i dag fik jeg endelig syet øjne og snude på. Hverken monteringen eller påsyning af øjne tager særlig lang tid, alligevel har jeg været alt for længe om at få gjort det.
Men nu er den færdig. Og den er faktisk den fjerde i rækken af strikkede bamser. Jeg har nemlig også strikket til begge min søsters drenge og til Magne. Og nu har Asger så også sin egen. Medmindre min søster eller jeg får flere børn, strikker jeg ikke flere af denne type bamser. Den er forholdsvis nem at strikke, men allerede ved den tredje bamse, synes det blev lidt kedeligt at strikke den.

Selvom jeg synes de har været en smule kedelige at strikke, så synes nu de er skønne som de sidder der med hver deres udtryk.

Opskriften kommer fra “Babystrik” af Debbie Bliss

This article has 1 comments

  1. Pingback: Boys Month: Strikede og hæklede ting reprise |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *