At pjække på barsel
IMG_3998
Jeg tror Asger er igang med et af de berømte (og berygtede) appetitspring, for de sidste nætter har føltes som én lang amning. Det har virkelig drænet mine kræfter, og forleden nat tænkte jeg: “i morgen pjækker jeg sgu'”. Men fra hvad? Det er jo svært at pjække fra sin barselsorlov – der er hverken pauser, ferie eller fridage. Man er på hele tiden, og altid. Og de pauser der er, kender man ikke nødvendigvis på forhånd. Så mit forsøg på at pjække, blev at skippe de huslige pligter og i stedet forkæle mig selv med en lækker “second breakfast” efter jeg havde Magne afleveret i institutionen. Asger var heldigvis med på at ligge og underholde sig selv.
IMG_3991
Jeg har efterhånden fået en rutine med at lave en dejlig latte og lidt formiddagsmad, når jeg kommer hjem fra afleveringen. Men i dag supplerede jeg latten med dejlige varme bananpandekager (lavet af et æg og en blendet banan) med skyr og en klat hjemmelavet brombærsyltetøj. Hold fast det smagte godt! Det tror jeg også jeg skal servere for mine drenge i weekenden.IMG_4001IMG_4003

Asger charmerede sin mor imens, iført hjemmesyede haremsbukser.

This article has 6 comments

 1. FrkTURKIS Reply

  Ja, det er vigtigt at huske også at forkæle sig selv engang imellem – og hvor ser det skønt ud, både på bakken og på tæppet 🙂
  Bedste tanker herfra*

 2. Sabrina Reply

  Hvor er han kær!
  Man må godt pjække fra de huslige pligter engang imellem især når man er på barsel 🙂
  Jeg glæder mig til at se alle de fine ting du får lavet i november måned under “sy til din baby” 🙂
  Jeg deltager også selv, så håber jeg måske finder noget inspiration hos dig :o)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *