Babybukser og opdatering af salgssiden

For et par uger siden holdt vi loppemarked i vores gade. Jeg brugte anledningen til at sy lidt små stofrester om til babybukser og savlesmæks, som jeg kunne sælge på loppemarkedet. Her mit lille udvalg, med var også et patchworktæppe.
babybukser og savlesmaeksDesværre var lige præcis den søndag ikke en skøn solskinsdag, som mange af dagene i september ellers har været. Efter et par timer på loppemarkedet stod det ned i stride strømme, og jeg var ikke loppehaj nok til at holde ud i regnen, så der blev ikke solgt så meget. Der røg dog tre salvesmæks og et par bukser, men resten af tingene bliver sat til salg her på siden.

Babybukser i str. 68

Tre par babybukser i str. 68 blev det til. Et par i turkis med arbejdsmaskiner, og sort/hvid rib. Hvis bare man havde en lille babydreng at putte i dem. Stofresten kommer fra en af Magnes absolutte yndlingsbluser.

Babybukser med gravkøerDerudover blev det til et par i den blødeste, petroleumsfarvede jersey. Desværre er farven svær at fange på foto. Babybukser ensfarvedeDet sidste par er syet af stoffet med rumraketter, måner og planter, med petroleumsfarvet rib til.dsc_2957

Str. 80

Det blev til to par i str. 80. Første par er min favorit, og passer så fint sammen med mit patchworktæppe, som også er til salg. Jeg synes det havde været så fint et sæt, men bukserne blev hurtigt solgt på loppemarkedet. De er røde og blå-stribede med turkis rib til.img_20160811_091422Det sidste par i str. 80 er syet i blød, petroleumsfarvet jersey med mørk turkis rib til. De er virkelig fine i farven. Derudover har de den smarte detalje at ribben ved mave og ben kan foldes op/ned, og dermed kan bukserne faktisk bruges i rigtig lang tid. Jeg har syet nogle modeller af denne type til Asger, og det var vores yndlingsbukser pga pasformen og den lange “levetid”.
dsc_2955 dsc_2671

Alle babybukserne koster 75 kr. stk og to for 130 kr.

Savlesmækker

Endelig syede jeg fem savlesmækker, hvor af kun disse to er tilbage. En god mulighed for at udnytte de allermindste rester.savlesmaekke

Smækkene er til salg for 30 kr stk. og to for 50 kr.

Se mere på salgssiden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *