I lørdags blev jeg gift med manden i mit liv, min kæreste gennem seks år. Vi blev gift på Rådhuset om formiddagen, og holdt festen derhjemme om aftenen. Vi havde 35 dejlige gæster – vores nærmeste venner, vores forældre og søskende. Det var en fantastisk dejlig dag. Selvom det ikke var noget stort bryllup krævede det dog en del forberedelse, da vi lavede al maden selv (med hjælp fra min søde familie) – inklusiv bryllupskagen. Så de sidste par uger er gået med at læse kogebøger, lave menu, købe ind, lave pynt, pynte op, gøre rent, forberede lege og taler, samt forberede en masse mad. Og der var masser af mad! Faktisk har vi levet af rester indtil i dag, hvor det der ikke allerede var i fryseren røg ud. I fryseren gemmer der sig bl.a. næsten 200 blinis! Gad vide hvornår vi nogensinde får spist dem?

Bjarke bager blinisBlinisdej
Blinis
pyntMin kæreste lavede over 200 blinis, mens jeg lavede bordkort og kort til buffetten, og vimpler til at pynte hele lejligheden og tagterrassen med.

To uger inden brylluppet blev jeg overrasket midt i morgenmad og avislæsning af mine veninder, min søster og mor, som havde arrangeret polterabend for mig. Det var en rigtig fin og hyggelig dag de havde fået lavet for mig, selvom det er lidt af en udfordring at holde polterabend for en gravid.

Polterabend

Ydmygelserne kunne jeg dog ikke helt blive foruden, da jeg blev sendt sådan her rundt i byen. Om dagen fik jeg mange store øjne fra børn (også fra min nevø, som bor i samme opgang, og synes det var ret ærgerligt at jeg havde taget ballonerne af næste dag), mens det om aftenen og natten mere var fulde mænd der kom med “kreative” tilråb som “gode balloner”.

This article has 3 comments

  1. vibeke Reply

    Kæmpe tillykke Sofie. Det lyder som de dejligste dage. Og klart I får spist alle de blinis. De er gode til både stenbiderrogn og nutella..:-)

  2. Sofie Sol Reply

    Tak for jeres kommentarer. Jeg er ikke altid så god til at svare men jeg sætter stor pris på dem!
    Det var en rigtig dejlig dag, hvor alt bare gik som det skulle.
    Vi må da prøve blinis med nutella, det lyder ikke dårligt (-:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *