“Den der me’…”

Med i seng collageMagne er begyndt gerne at ville have nogle ting med sig når vi skal noget, og når han skal have skiftet en ble vil han gerne have et større udvalg af ting med. På det seneste er han begyndt også   gerne at ville have ting med i seng, nu er det ikke længere bare nok med bamsen. Og det er de mærkeligste ting han gerne vil have med. Herover er et lille udvalg fra de sidste par dage, men han har også haft bøger og skeer med.

I starten troede jeg, at jeg kunne tage det når han faldt i søvn, men da jeg kom ind for at hente hammerbrættet, lå han og holdt om det. Forleden nat vågnede han, og så stod han der, for fodenden af sengen med bamsen i den ene hånd, og alle otte muffin-forme samlet i den anden hånd.
Har jeres børn, også skøre sovevaner?

This article has 2 comments

  1. LilleKrokodille Reply

    Haha, min store gutt liker også å kose med de merkeligste ting… tøydukken er med nesten hver kveld, men i tillegg gjerne gravemaskiner, duploriddere, playmobil hvaler…
    en gang, da han akkurat hadde begynt å skjønne hvordan man bygger trapper i duplo, skulle han absolutt ha med den fine gule trappen han var så stolt av. Og selvfølgelig våknet han om natten og var helt fortvilt fordi den ikke var like hel.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *