Dino-trøje
dinotrøje

I tirsdags fyldte min nevø fire år. Jeg har altid lavet mange ting til ham, og synes stadig det er hyggeligt at give ham hjemmelavede gaver, selvom det er sværere at få tid til nu. Der ligger meget kærlighed i selv at lave tingene, synes jeg, og det håber jeg også at han fornemmer. Ellers gør hans forældre i hvert fald. Han har før kastet sin kærlighed lidenskabeligt på biler, og senere filmene “Cars” og “Cars2”. Men nu er det dinosauruserne der optager al hans tid (jo, han er vist en “rigtig” dreng).

Jeg har syet en hættetræjen med kængurulomme i det blødeste velour i brune og mørkeblå striber. Der ribrouleau i hætteåbningen, ærmekanterne og lommeåbningen. På lommen er der applikeret en langhalset dino.

dinotrøje2
dinotrøje3

Trøjen faldt i god jord hos min nevø, og den passer ham heldigvis rigtig godt. Efter jeg havde købt stoffet, kom jeg i tanke om dette dinostof i jersey fra Malika og Rosa. Det tror jeg han skal have en trøje af til jul.

dinosauer-20stof-20fra-20znok-p
Billedet lånet fra Malika-rosa.dk

This article has 6 comments

  1. Mette Reply

    Hold op hvor er den sød. 🙂 Virkelig godt lavet – du må være blevet en meget populær moster.

  2. Mille Reply

    Hvor er den bare go Sofie- ih hvor du kan. Det brune stof ser lækkert og blødt ud- og hvem elsker ikke brun- især til drenge;) en heldig lille nevø!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *