En lille anbefaling


Når jeg syr plejer jeg tit at høre podcasts fra P1, og selvom man kan finde mange interessante programmer, blev jeg glad da jeg faldt over siden netlydbog.dk. Her kan man gennem bibliotekerne låne lydbøger gratis, og der er virkelig mange at vælge imellem. Før jeg fik Magne læste jeg rigtig mange skønlitterære bøger, i perioder en roman om ugen (jeg har en BA i Dansk og Litteraturvidenskab), men siden hans fødsel er det ikke blevet til så meget. Men nu er jeg allerede halvvejs igennem “Norwegian Wood”. Jeg synes virkelig det er fedt, når man kan lave to gode ting på én gang. (Desværre er jeg ikke så sej at jeg kan hækle og læse samtidig, ligesom Gitte). Så jeg tror jeg kommer til at bruge tjenesten meget fremover.

P.s. bogen kan også anbefales

This article has 2 comments

  1. Pernille Reply

    Tusind tak for tippet 🙂 jeg er allerede gået i gang med min første lydbog, indtil videre elsker jeg at jeg kan sidde og hækle i mens jeg “læser”

    Mange tak for din kommentar til mit hæklede tæppe 🙂 jeg har meldt mig som fast læser hos dig også

    Klem Pernille

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *