En lille anbefaling

Mens jeg har skrevet madplaner, er det gået op for mig, at madplanerne er mest brugbare, hvis man kan se hvor opskrifterne kommer fra. På de opskrifter jeg har fra nettet, og jeg sat links forneden. Mange opskrifter er selvfølgelig også indøvede opskrifter som jeg ikke længere husker hvor kommer fra, eller “alle mands opskrifter” som kødsovs eller frikadeller. Men rigtig, rigtig mange af opskrifterne  kommer fra denne bog, som også har opskriften på de boller vi bager hver anden dag. I denne uge kommer bønnesuppen og rodfrugtlasagnen herfra.
Den kan absolut anbefales hvis man vil spise lidt flere grøntsager, nemt, hurtigt og lækkert.

Alle de opskrifter jeg har brugt i mine madplaner kan desuden ses på Pinterest, på boardet “Favorite recipes”.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *