Fra kjole til shorts…
Fra kjole til shorts
Fra kjole til shorts

I weekenden ryddede jeg en smule op i mit tøj, og jeg faldt blandt andet over en kort, ternet skjortekjole som jeg ikke har haft på i flere år. Da jeg så den tænkte jeg straks at den kunne blive til nogle fine shorts til Magne. Det er blev nogle dejlige tynde shorts til de helt varme dage. De er efter samme mønster som de andre shorts jeg har syet, men i en noget anden stil.
Det tog noget tid at få lagt mønsteret op så det kunne blive til to ben, og så jeg samtidig ikke fik klippet lommer, knapper, stropper eller syninger med. Det ene ben blev derfor med sidesøm, det andet uden. Til gengæld var det en stor tilfredsstillelse at den gamle kjole kunne få nyt liv, is stedet for bare at blive smidt ud.

This article has 10 comments

  1. Pingback: Boys Month: Sommertøj reprise |

  2. Pingback: Inspiration til børnenes sommergarderobe |

  3. Pingback: Blå shorts |

  4. Pingback: Kids Month - Fra brugt til nyt tema - Hyggefabrikken

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *