Gaver til små søskende

Asger fylder snart 1 år (!), og i den forbindelse har vi inviteret venner og familie til en lille navngivnings- og fødselsdagsfest. Og da der er blevet efterspurgt en ønskeseddel, prøver jeg nu at kreere sådan en. Men det er faktisk svært – godt nok noget af et luksusproblem. For det første, så synes jeg bare det er svært med gaver til de små, de interesser ikke for noget særligt og interesserne skifter hurtigt, desuden er Ikea-posen med vasketøj eller mors nøgler ofte ligeså spændende som det dyrt indkøbte legetøj. Og derudover så er Asger jo vores andet barn, så han leger jo bare med alt storebrors legetøj. Så hvad søren skal han ønske sig? Jeg vil meget gerne have at han får nogle brugbare ting, og jeg synes det kunne være skønt med noget som både han og Magne ville lege med.

Her er et lille udvalg af hans ønsker. En bilgarage tror jeg ville være god til at lege sammen med, da begge drenge er ret begejstrede for biler. Et tumledyr kunne de desuden tumle på sammen, og ellers ville det helt sikkert være et hit for en tumleglad lille dreng. Badekarret fra Bibabad kunne jeg især godt tænke mig, så drenge kunne bades samtidig på vores mini-badeværelse, det kunne være hyggeligt og praktisk. Låsebrættet ville have været et kæmpe hit hos Magne da han var lille, så det forestille jeg mig også at det vil være for Asger (og måske stadig for Magne). Flip-flap spejlet derimod er nok primært for de små størrelse, men jeg synes det er ret fint, og kan lige forestille mig Asgers glade ansigt i spejlet, når han åbner en af flapperne.

Desuden kunne jeg godt tænke mig til at min mand lavede en aktivitetstavle til at have i køkkenet, i stil med den på billedet (den er funder her). Men det prøvede jeg også at lokke ham til da Magne blev 1 år, og da manden for tiden er fyldt op med gøre-det-selv projekter for tiden, så det skal jeg nok ikke have for høje forventninger til det.

Hvilket legetøj har jeres små børn leget meget med? Og har I nogle erfaringer med legetøj der er godt at dele?

This article has 2 comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *