Give away hos Hyggefabrikken – vind pusleunderlag med lommer
Give away Collage m

Henover sommeren er der kommet flere læsere til bloggen, det er rigtig dejligt. Velkommen til jer alle sammen 🙂
Dette er en af grundene til at jeg nu skyder min allerførste give away afsted. Som jeg skrev i onsdags, er mit indlæg om mit pusleunderlag med lommer det mest læste indlæg overhoved. Det tager jeg som et udtryk for at der er interesse for et sådant. Derudover synes jeg selv det er virkelig smart og super funktionelt. Derfor fik jeg lyst til at udlodde sådan et til mine læsere. Vinderen kan selv være med til at bestemme det endelig udtryk på underlaget (primært med udgangspunkt i min stofsamling), og kan således selv bestemme hvilken lukning der skal bruges, og om underlaget skal være med voksdug både på inder- og yderside. Give away’en henvender sig naturligvis mest til nogen med småbørn, men har man ikke selv børn er man meget velkommen til at bruge det som en gave 🙂

Reglerne er som følger:

1 lod for faste læsere – både nye og eksisterende
5 lodder for at være fast læser + reklamere for give away’en billede og link på egen blog (brug billedet øverst)

Skriv i kommentarfeltet hvor mange lodder du deltager med.
Man kan naturligvis godt deltage uden at have en blog, bare husk at skriv mailadresse.
Jeg trækker lod søndag d. 14. oktober.

Held og lykke 🙂

This article has 31 comments

 1. FrkTURKIS Reply

  Ej, hvor skønt! Jeg tror ikke, at jeg får tid til at sy et selv, så krydser fingre for, at jeg vinder dit fine og praktiske pusleunderlag 🙂 Nubber 5 lodder tak!

 2. Mille Reply

  Ih den er lavet til en giveaway- den er SÅ fin så jeg vil meget gerne deltage- et lod til mig og jeg krydser for at være den heldige:)

 3. 1i11e.1u11e Reply

  Så fint et sæt i din give away. Lena har nylig født tvillinger, så hun ved noget om at have meget mellem hænderne…måske kan hun muntres op, hvis hun er så heldig at få et fint pusleunderlag – med en lome til hver af drengene:) Jeg håber at vinde give awayen, så hun kan få en dejlig overraskelse – men krydser fingre for mit ene lod (ih, det er lidt hårdt at være blogløs:) ) Hilsen Marlene

 4. Riks Reply

  Jeg er med på 1 lod. Har ingen børn selv (endnu), men en veninde som venter en dreng….kunne være en spændende gave at give hende, da hun sikkert ikke har tænkt på denne kreative måde! Hilsen cupcake-stylisten

 5. Jane Reply

  Hey Sofie!
  Sikken et lækkert bloglotteri! Min egen yngste er så småt på vej til at smide bleen, men jeg er dagplejer, så jeg kan SAGTENS bruge det fine pusleunderlag!! Jeg deltager med 5 lodder! 🙂

  Ha’ en fantastisk dag!

  KRAM

 6. Line Reply

  Hej Sofie
  Sikke en fin blog og sikke et fint pusleunderlag!! Jeg er pt. i uge 37 og venter en lille dreng i slutningen af oktober (YES!) – jeg vil derfor meget gerne deltage i lodtrækningen med ét enkelt lod :o)

  linebojesen@hotmail.com

 7. Mai Reply

  Smaaart, fin sag! Sådan én kunne vores kedelige puslepude godt bruge! 🙂

  1 lod her 🙂

 8. Pingback: Pusleunderlag til en heldig vinder |

 9. Pingback: Har du set? |

 10. Pingback: Du kan stadig nå det… |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *