Glimt fra vores sommerferie

Vores fire ugers sommerferie sluttede i søndags, men for mig betyder det bare at barslen nu begynder. Vi har dog valgt at Magne skal starte i vuggestue igen alligevel, dels for at få ro til at ordne de sidste praktiske ting inden Lillebror kommer, dels for at han kan nå at falde til igen og vænne sig til hverdagen inden Lillebror kommer. Efter de andre ferier har der været en ret lang tilvænningsperiode, men denne gang ser det ud til at gå hurtigere. Heldigvis. 

På grund af min graviditet, og vores økonomi i øvrigt, er årets sommerferie blevet holdt i Danmark. Alligevel synes jeg de fire uger er fløjet afsted, og vi har alle tre nydt det. Vi har været i sommerhus af to omgange, på Fyn, en tur til Hven (så lidt har der været udenfor Danmark) og på en masse ture herhjemme. De to første uger har jeg allerede skrevet om her og her. Magne har været i Tivoli for første gang, og det var en udpræget succes. Han fik lov at prøve veteranbilerne to gange, men ellers var vi bare på legepladsen og rundt i parken. Og så fik vi selvfølgelig fejret Magnes 2 års fødselsdag.

Magne kører veteranbiler
Magne var meget optaget af at styre veteranbilerne
Rutschebanen i Tivoli
Rasmus Klump-legepladsen var også et stort hit, og Magne kunne selv klare turen op og ned ad rutschebanen.
Magne spiller på xylofon
Magne sukkergris
Magne hjalp med at lave den årlige hyldeblomstsaft, mens jeg kiggede væk et øjeblik, havde han haft hænderne godt nede i sukkerkrukken.
IMG_2713
Hvert år glemmer jeg at glas flasker ikke er idelle at fryse saft i. Heldigvis kom det mest i plastikflasker. Måske kan jeg huske det til næste år
Magne sover med skraldebilen
En af favorritgaverne til Magnes fødselsdag, var en Duplo-skraldebil som Magne sov med de næste mange dage.
Magne på stranden
Magne og far på stranden
Magne får bad på terrassen


På feriens sidste dag tog vi til Hven. Særligt færgeturen derover var en kæmpe oplevelse for Magne, og efterfølgende er der blevet leget færge herhjemme med landgangsbro og kaptajn. Som en ekstra bonus fik Magne endda lov til at komme ind og se kaptajnen styre mens skibet sejlede. Vi havde fantastisk vejr på Hven, og det var en rigtig fin tur, selvom jeg var noget overrasket over horderne af cyklende turister. En anden gang ville jeg undgå en tur midt i højsæsonen.

Magne sover med bog på hovedet
Magne forbereder sig på sejlturen Tur til Hven
Mor og Magne på Hven
Idehistorisk legeplads på Tycho Brahe-museet
IMG_2743
Plantetarie på Hven

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *