Hættetrøje til Magne

Inspireret af Pia har jeg syet en hættetrøje til Magne. Jeg er endt ud i en mere afdæmpet udgave end jeg oprindelig havde tænkt. Jeg har overvejet at applikere noget foran for at give den lidt mere personlighed, men har ikke kunne bestemme mig for et motiv.

Hættetrøjen er syet noget lidt kraftigere strækstof, som i tykkelse ligger mellem jersey og isoli. Jeg tænker den er perfekt over en t-shirt til kølige sommermorgener og -eftermiddage.

This article has 5 comments

 1. Linsens Reply

  Hvor er den fin:)
  Tænker stoffet er det der hedder interlock? Det er jeg også ret glad for at sy bluser i, det er ikke så varmt som isoli og ikke så levende at arbejde i som Jersey:)

  • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

   Mange tak 🙂 Nej, jeg tror ikke det er interlock – selvom jeg ikke har helt styr på forskellen på det og jersey. Men dette stof er noget kraftigere i strukturen, uden så meget stræk. Jeg har købt det hos den lokale børnetøjsforretning i en rodebunk, så ved derfor ikke hvad stoffet hedder 🙂

 2. Pingback: Stribede smækbukser |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *