Kids Month – Uldne undertrøjer til Asger

Af de to meter uldstof jeg købte hos Stofdepotet, har jeg nu også syet to uldne undertrøjer til Asger. Desuden har jeg syet lange uldne underbukser til begge drenge (se her). Undertrøjerne er straks kommet i brug (derfor er den nederste lidt krøllet). Asger synes de er så seje med “rumrajetter”, og græd lidt da han skulle have en bluse udover.

Uld undertrøje

Magne synes også de er virkelig seje, og har også spurgt efter en til sig selv. Der er stadig stof, så jeg må se om jeg kan få tid til at lave en mere.uld undertrøje detalje

Mønsteret til undertrøjerne er fra Ottobre.uld undertrøje rumstof

This article has 2 comments

 1. Pia Reply

  hvor er de fine! Jeg kan ikke finde uldstoffet på deres hjemmeside, er det længe siden du købte det? Vh Pia

  • Sofie Sol Reply

   Hej Pia.
   Tak 🙂 Det er et par måneder siden, men jeg tror jeg købte de sidste 2 meter. Men indimellem kommer der nogle af de udsolgte varer på lager igen. Så måske kan du være heldig. Det er nemlig ret fint 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *