Kjole med fisk

Da vi var i Berlin sidste sommer, købte jeg stoffet med fiskene på. Drengene mener godt nok at det er flyvemaskiner, men jeg føler mig nu ret sikker på at det er fisk 😉Kjole ottobre fiskJeg begyndte at sy i det for et år siden, tilbage i august, men manglede lige den rigtige orangefarve til hals og lommer. Den fandt jeg i efteråret engang, men da kjolen var syet færdig var det blevet for koldt til at bruge den med bare ben og arme, og derfor har den faktisk hængt i skabet indtil foråret. Nu har jeg fået brugt den nogle gange i løbet af foråret og sommeren, og den er virkelig behagelig at have på. fiskekjole collageDSC_1948Mønsteret er fra Ottobre, og ret nemt at gå til. Det mest besværlige er at lave rynk og sy elastikkerne bagpå – i hvert fald så det bliver pænt. Heldigvis havde jeg lavet en prøvekjole først, så jeg havde afprøvet metoderne. Anden gang er det blevet noget bedre, men der er stadig plads til forbedringer. Jeg virkelig glad for kjoler med lommer i, det er altså praktisk.Ottobre kjole ammevenligDa jeg viste prøvekjolen frem på bloggen, blev jeg spurgt om den kunne bruges til at amme i. Jeg har ikke selv det behov mere, men jeg sikker på at jeg i hvert fald godt kunne have ammet i den. Derudover er det brede stykke ved maven godt til at skjule hvis man har lidt ekstra kilo på maven, og den er blød og næsten som at have joggingtøj på – absolut barselsvenligt, i hvert fald 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *