Klar, parat, skolestart…. (Gisp!)

I dag er min allersidste dag på barslen for denne gang. Jeg takker af, det har virkelig været skønt (især de sidste måneder). I morgen starter mit nye liv, som fuldtidsstuderende og mor. Det er et nyt studie jeg skal starte på, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang. Det bliver forhåbentligt spændende og lærerigt, og med garanti udfordrende. Ikke bare fagligt, men også på hjemmefronten. Jeg gruer lidt for det, og jeg føler mig ikke 100% klar. Men er man nogensinde det? Jeg er sikker på at jeg kommer til at savne Magne, og den tætte tid sammen, som vi ikke får igen på samme måde (lidt nostalgisk bliver jeg vist også). Jeg ved der er mange andre i samme situation (stortset alle andre småbørns forældre), så selvfølgelig skal vi også nok klare det.
Jeg er selvfølgelig også meget spændt på hvordan studiet bliver. Jeg tror det bliver langt hårdere end det studie jeg kommer fra, hvor jeg efterhånden kunne tage det meste på rutinen. Men jeg var netop også træt af at jeg ikke følte mig udfordret. Det bliver også spændende at møde helt nye medstuderende og lære et nyt universitet at kende.

For at være bare lidt klar til at starte i skole igen, har jeg syet et nyt penalhus efter denne opskrift. Yderst er der mælkedrengestof, inderst rød filt og det hele er syet sammen med turkis tråd (det er dog ikke så synligt). Et lille, fint penalhus.

penalhus
penalhus2
penalhus3

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *