Klar til foråret

Selvom vintervejret pludselig er slået til igen, er Magne nu forårsklar. Nye sko og jakke er indkøbt. Jeg glæder mig til at iføre ham det her, i stedet for elefanthue, vanter, flyverdragt og støvler hver gang man skal udenfor døren. Og så solen skinner ind af vinduet i dag, kan man næsten forestille sig at det er forår (indenfor ihvertfald)

Forårsjakke og sko

Vores lokale, meget dygtige og venlige, skopusher er ved at lukke. Der har vi købt “alle” Magnes sko. Fire par. Og servicen har været upåklagelig. De har hjulpet os med at finde de sko der passede bedst på Magne, så vi kun skulle tage stilling til farven. Det kan jeg godt lide. I foråret da Magne endnu ikke gik helt, var vi dernede for at købe sandaler til ham. Men de snakkede os faktisk fra, og vi gik tomhændede derfra. Det er god service. Men nu lukker de altså, og så må vi finde et nyt sted at købe sko. Men op til lukningen havde de 50% på alle sko, så vi skyndte os at købe et par sko til Magne. Jakken er også købt på udsalg.

This article has 2 comments

 1. Linsens Reply

  Øv at de lukker når du har fået så god vejledning der:-(
  Jeg har også købt Ankers sko samme sted! Faktisk har jeg hver gang kigget et andet sted først men har så endt i den samme skohandler hver gang og nu tager jeg bare direkte derhen næste gang.
  Jeg har hver gang fået super vejledning, jeg kommer aldrig ud af butikken med det jeg havde i tankerne, men med det der passer bedst til min søns fødder!
  Da jeg skulle købe vinterstøvler talte de mig fra de lækre læderstøvler jeg udset mig til 900kr. Vi kom hjem med et par brune termostøvler til 400 kr. fordi det var dem der passede bedst på fødderne og han kunne gå ubesværet i.
  Det er sgu god service når man ved at de ikke bare tænker på at tjene flest penge og det betyder at vi helt sikkert kommer igen og igen!

  De er rigtig fine de sko, hvilket mærke er det?

  • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

   Tak, det er nemlig rigtig rart med god service som man stoler på. Det skal nok kunne betale sig for forretningen i den lange ende, for man bliver jo ved med at komme tilbage.

   Skoene er Rap (http://www.arautorap.com/), og det har alle Magnes sko faktisk været. De er gode til Magnes brede (tykke) fødder. Og så er det ren nostalgi, for jeg gik også altid i Rap-sko som barn 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *