Lidt nyt
tubetørklæde2Det skulle være løgn, at et så nemt projekt som et tubetørklæde ikke kunne lade sig gøre. Så jeg kastede mig igen ud i at sy et efter Frk. Turkis’ vejledning. Denne gang blev det syet i noget reststof, som var lidt tyndere. Og selvom det første forsøg ikke blev syet i noget særlig tykt stof, gjorde det alligevel hele forskellen. Denne gang er jeg blevet tilfreds. Men det var egentlig mening at jeg ville sy et til min søster, og jeg tror gerne hun vil have noget større og fyldigere, så jeg må vist alligevel prøve noget nyt af.
garn
garn3På hjemvejen kørte jeg forbi posthuset for at hente noget garn jeg havde bestilt på nettet. Når man bestiller garn på nettet, er det altid spændende at se hvordan farverne er i virkeligheden, og hvordan garnet mærkes. Men jeg synes især de blå farve er rigtig flotte. Garnet skal bruges til en vest og en sweater til Magne. Jeg kan godt lide at starte nye projekter, og jeg glæder mig særligt til at begynde på sweateren.

This article has 3 comments

  1. Mille Reply

    Dejlig tube som man kun kan få for lidt af her til efteråret. Og lækkert garn, jeg har aldrig prøvet at købe det på nettet, er det billigere?- Glæder mig til at se dine strikkeprojekter til Magne;)

    • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

      Det kan være en del billigere på nettet (i hvert fald end her i København). Men jeg endte dog med ikke at købe det billigste. Gav 300 kr. incl. porto for de 7 nøgler. Men derudover synes jeg det er nemmere at overskue, hvis jeg leder efter bestemt tykkelse, løbelængde m.m., og desuden gerne vil have det i en bestemt farve. Så kan jeg nemmere få afsøgt området, fremfor at gå fra butik til butik 🙂 Men der er nu også noget lækkert ved at stå i en garnbutik og kunne se og røre ved alle de lækre garner, og lade sig inspirere. Men hvis jeg søger noget helt specifikt, synes det er nemmere på nettet. Gav det mening? 😉

  2. Pingback: En Gustav-vest til Magne |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *