Magnes fødselsdag
Magne 2 år

D. 28. juni fyldte Magne 2 år, og han blev fejret af to omgange. På dagen kom Mormor og Morfar forbi med gave til morgenmaden, men resten af dagen var vi bare os selv. Vi havde pyntet et fint bord og købt lidt lækkert til morgenmaden, men Magne fik næsten ikke noget ned i bar spænding over gaverne. Vi gav ham blandt andet en hjemmesyet tipi (billeder følger senere), og af mormor og morfar fik han værktøj. Det vakte glæde og blev taget i brug med det samme. Gaver, sang og opmærksomhed udmattede den lille mand så meget at han måtte puttes før han plejer og sov i tre timer. Efter luren cyklede vi i Zoologisk Have med madkurv.

IMG_2559
Magne pakker tipi ud
Tipien var pakket ind i et dynebetræk, så der gik lidt inden Magne fik øje på den. Men så snart den var pakket ud, udbrød han begejstret at det var et telt. Magne med sin nye skruetrækker
Magne i cyklevognen
En træt fødselar på vej hjem i seng.

Søndag eftermiddag kom vores familier til lagkage og kaffe, og Magne nød virkelig at være i centrum. Selvom han var lidt betuttet, var jeg overrasket over hvor meget han nød opmærksomheden.
Han hjalp med at lave lagkagerne (og der forsvandt en del jordbær i processen), og var meget optaget af hvornår vi skulle spise dem, men da vi endelig skulle spise dem, var han for optaget af sine nye gaver til at spise.  

Magne pakker gaver ud
Sommervejret svigtede, så fødselsdags t-shirten måtte bruges med en bluse inden under
Magne slikker flødeskum
Når man hjælper med at lave lagkage, må man godt slikke flødeskum af piskerisene
Magne og lagkagen
Magne var meget fascineret af lysene, som han selv kunne puste ud, så de måtte tændes flere gange

This article has 1 comments

  1. Pingback: Magnes tipi |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *